LID in de kijker: SORGELOOSE & TRICE
Bij Leaders Club Belgium draait alles om het verbinden van gepassioneerde professionals die het verschil maken in de horeca. Deze maand zetten we een lid in de kijker dat de lat steeds hoger legt: Sorgeloose & Trice.
Grégory Sorgeloose spreekt over de vernieuwende aanpak en sterke toewijding aan kwaliteit en service waardoor ze een inspiratiebron voor de hele sector.
PARTNER in de kijker: Coca-Cola
Bij Leaders Club Belgium geloven we in de kracht van samenwerking en langdurige partnerschappen. Deze maand zetten we een partner in de schijnwerpers die al jaren een onmisbare rol speelt binnen onze club: Coca-Cola.
In een exclusieve bijdrage deelt Yannick Nys zijn inzichten over hoe Coca-Cola zich blijft inzetten als toegewijd partner van Leaders Club Belgium. Ontdek hoe hun visie en engagement bijdragen aan onze gedeelde missie om innovatie en kwaliteit in de horeca te stimuleren.
Lees verder en laat je inspireren door de unieke kijk van Coca-Cola op waardevolle samenwerkingen en hun betrokkenheid bij onze club.
AI in de Horeca: Een kansrijke toekomst met uitdagingen en mogelijkheden
Pierre Baltodano over AI in de horeca: De horeca staat aan de vooravond van een technologische revolutie, en als eigenaar van Donki kijk ik met een scherp oog naar hoe AI (artificiële intelligentie) onze sector transformeert. Zowel aan de front-end – het contact met gasten – als aan de back-end – de operationele processen – biedt AI een enorm potentieel om efficiënter, consistenter en klantgerichter te werken. In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is, opent dit deuren naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Toch brengt deze evolutie ook uitdagingen met zich mee, die we gezamenlijk moeten aanpakken.
Het Belang van Retentiebeleid in de Food & Beverage Sector: Innovatieve Verloningsvormen als Sleutel tot Succes
Steven Rosseel - Sdworx
In de hectische en meedogenloze wereld van de Food & Beverage sector is het behouden van getalenteerde medewerkers de heilige graal voor elk bedrijf dat wil overleven. Een effectief retentiebeleid is niet alleen een boost voor de productiviteit, maar ook een versterking van de bedrijfscultuur en een verbetering van de klanttevredenheid.
Waarom is een goed retentiebeleid zo belangrijk? Het volledig artikel lees je hier.
LID in de kijker: Le Pain Quotidien
Annick Van Overstraeten, CEO van Le Pain Quotidien beantwoordde in deze rubriek al onze vragen en gaf wat extra inzichten over haar bedrijf en samenwerking met Leaders Club.
PARTNER in de kijker: VAS.Co
In deze rubriek richten we graag een schijnwerper op een van onze gewaardeerde partners. We zijn verheugd om u voor te stellen aan VAS.Co.
Re-branding of Ver-branding van je restaurant concept?
Frederik Goossens – Poule & Poulette
Zit er na 10 jaar een houdbaarheidsdatum op de look & feel, assortiment, beleving van je restaurantconcept?
LID in de kijker: JeanBon
JeanBon 'Comptoir Gourmand' is een toonbank die hoogwaardige kazen en charcuterie verkoopt, samen met traditionele baguettes, salades en speciale koffie. JeanBon biedt vers bereide kwaliteitsproducten die met liefde huisgemaakt zijn, voor uw ontbijt, lunch en aperitieven thuis. Jean Vandemoortele geeft jullie een inkijk in zijn uitdagingen, dromen en realisaties met het zijn concept JeanBon.
PARTNER in de kijker: Mise En Place
In deze rubriek richten we graag een schijnwerper op een van onze gewaardeerde partners. We zijn verheugd om u voor te stellen aan Mise En Place.
LID in de kijker: Greenway
In deze rubriek willen we graag het podium geven aan een van onze leden. Deze maand hebben we een aantal vragen gesteld aan Paul Florizoone van Greenway. Ontdek waar greenway voor staat en met welke uitdagingen Paul te maken krijgt en trends waarmee de Gentse Ondernemer rekening houdt!
PARTNER in de kijker: Electrolux Professional
In deze rubriek richten we graag een schijnwerper op een van onze gewaardeerde partners. We zijn verheugd om een partner te belichten die uitblinkt in excellentie en innovatie. Deze maand stellen we u voor aan Electrolux Professional.
Moeten we het met “een beetje MINDER” doen?
Wim Ballieu - Balls & Glory
Wim Ballieu is een bekende tv-kok en horecaondernemer. In 2012 opende hij zijn eerste Balls & Glory-restaurant, inmiddels is het concept – dat de traditionele gehaktbal centraal stelt op het menu – uitgegroeid tot een succesvolle Vlaamse fast casual keten.