PARTNER in de kijker: Just Eddy

Bij Leaders Club Belgium geloven we in de kracht van samenwerking en langdurige partnerschappen. Deze maand zetten we een partner in de schijnwerpers die een onmisbare rol speelt binnen onze club: Just Eddy.

Benieuwd hoe Just Eddy zich inzet als toegewijd partner van Leaders Club Belgium? Lees verder en ontdek de unieke samenwerking en waardevolle inzichten van Matthias Lievens van Just Eddy!

Hoe is de samenwerking tussen jouw bedrijf en Leaders Club Belgium tot stand gekomen?

We werkten voor een van de leden van Leaders Club Belgium op de festivals en door een verandering binnen de organisatie van Leaders Club was er nood aan begeleiding op vlak van evenementen en communicatie. We hebben onszelf voorgesteld en zijn zo tot deze leuke samenwerking gekomen.

Wat trok jouw bedrijf aan om samen te werken met een netwerk van horecaprofessionals?

Iedereen binnen ons team vindt de horecasector sowieso een leuke sector. Interessante mensen, creatieve geesten en echte ondernemers. Het is voor ons een zeer interessante manier om in contact te komen met potentiële klanten, ons netwerk uit te breiden en mee te gaan op de coole vibe van de sector.

Simon - Madelon - Matthias - Marie - Fien - Karo / Het volledige Just Eddy team

Kun je ons vertellen over een specifiek project of evenement waarbij jouw bedrijf betrokken was met Leaders Club Belgium en wat het bijzonder maakte?

We zijn betrokken bij alle evenementiële projecten van Leaders Club Belgium. Dat kan gaan van eerder kleinschalige masterclasses tot de organisatie van grotere events zoals De Langste Tafel of de organisatie van de Concept Restaurant Awards. Elk event met zijn eigen uitdagingen en doelstellingen. We werken per event ook altijd samen met andere mensen uit de Raad van Bestuur wat het ook zeer leuk maakt.

Hoe ondersteunt jouw bedrijf de leden van Leaders Club Belgium en welke meerwaarde brengen jullie in de horecasector?

We ondersteunen in de eerste plaats Leaders Club Belgium zelf. We werken ondertussen ook voor een aantal leden rechtstreeks en willen dit nog verder uitbouwen. We doen alles wat in de buurt komt van praktische en evenementiële organisatie, van kleine events tot activaties op grote festivals.

Wat is jouw specialiteit in de keuken of in de horecasector? En wat is je favoriete gerecht of drankje om te serveren?

Mijn specialiteit is vooral zelf lekker eten en drinken :-). Ik zweer bij een goeie klassieke rum-cola, maar een pornstar martini gaat er ook vlotjes in :-).

Heb je een succesverhaal van een samenwerking met een lid van Leaders Club Belgium dat je graag wilt delen?

Ons succesverhaal is vooral gelinkt aan Leaders Club zelf. We zijn er op een jaar tijd in geslaagd om de interne organisatie van evenementen en vooral communicatie gestroomlijnder en efficiënter te maken. Aan de hand van nieuwsbrieven zoals deze is er een constante en uniforme lijn van dialoog met de leden, de achterliggende data worden centraal bijgehouden en we hebben een goed gevulde en strakke jaarkalender met ongeveer in elke maand een evenement of activiteit.

Wat zijn volgens jou de meest opwindende of interessante trends in de horeca op dit moment?

Er zijn veel uitdagingen waarvan duurzaamheid en het efficienter maken van alle processen de belangrijkste zijn. Er ligt met AI een gigantische opportuniteit om die efficiëntie aan te pakken in de hospitality sector en duurzaamheid is al jaren een hot topic in de sector van horeca en evenementen. Het is door elke dag kleine stapjes te zetten dat we finaal een groter effect kunnen bereiken.

Kun je ons een leuk weetje of interessant feit over jouw bedrijf vertellen dat mensen misschien niet weten?

De "Eddy' van Just Eddy komt uit het Gents dialect. Nen 'Eddy' is in het Gents 'ne specialen', een sterk karakter, ook een beetje eigenwijs. Een eigenschap die we goed kunnen gebruiken in onze sector :-).

Previous
Previous

LID in de kijker: Donki

Next
Next

Digitaliseren om te accelereren