BESTUUR
BESTUUR
Harry De Landtsheer - Voorzitter
Onderneming:
Hospitality-consultant
Harry is al lang een actief lid van Leaders Club. Hij heeft ervaringen opgedaan in welbekende Horeca concepten als Quick Hamburger Restaurants, Chi-Chi’s Mexican Restaurante, Jacqmotte Coffee Houses en Le Pain Quotidien.
Vandaag is hij consultant voor startende of bestaande Horeca concepten en hun management.
Dimitri De Cuyper - Penningmeester
Onderneming:
Pleasures , Taste the best of life!
Samen genieten van de beste dingen in het leven dat is wat Pleasures producten, diensten en locaties met elkaar verbindt. We schrijven op verschillende plekken aan het Pleasures verhaal : de 3 brasseries Pakhuis (Gent), Dock’s (Antwerpen) en La Quincaillerie (Brussel) samen met Pleasures Boutique (Sint-Martens-Latem) en Gen’eat’ (Deinze) zijn het Pleasures uithangbord in Vlaanderen en Brussel.
Naast de eigen Pleasures producten zoals het Principale bier, oesters Kara Savi en Vertes de Bardières, worden ook topproducten, zoals Bressekippen AOP, rechtstreeks geleverd vanuit de eigen boerderij Le Devant.
Ten slotte biedt Pleasures ook een fantastisch verblijf aan in het hartje Dordogne: het domein Laudonie, waar je een onvergetelijke vakantie kan beleven. Dimitri is verantwoordelijk voor het budgetbeheer binnen LC.
Thierry Canetta
Onderneming:
Ellis Gourmet Burger / Poule & Poulette / Cocon
Thierry is mede-oprichter van Ellis Gourmet Burger en een actieve medeaandeelhouder van Poule & Poulette (www.poulepoulette.com). Thierry is ook oprichter van COCON (www.cocon.club). Cocon biedt een compleet nieuwe ervaring in de wereld van haar en schoonheid.
Pierre Baltodano
Onderneming:
Donki
Mede-oprichter van het Mexicaans fast casual concept Donki.
Zal voornamelijk zijn schouders zetten onder het organiseren van onze trendtours en het begeleiden van nieuwe toetreders en jonge concepten.
Frederik Goossens
Onderneming:
Poule & Poulette
Frederik is founder/ceo van Poule & Poulette. Een casual dining restaurantketen waar KIP centraal staat.
Kip = Hip. (www.poulepoulette.com)
Sinds 2014 actief lid van Leadersclub. Sinds 09/2022 bestuurslid met als missie Leadersclub België en International verder ontwikkelen en onze huidige sterke waarden bewaken: Onderlinge kennisdeling & Samen Sterk(er)!
Wim Ballieu
Onderneming:
Balls & Glory
Wim Ballieu (1982) is de kok & ondernemer van Balls & Glory & Wims deli.
Zijn passie voor Belgisch eten geeft goesting, én het is zijn overtuiging dat je in Vlaanderen aan elke tafel & bar ongelooflijk lekker kan eten & drinken.
Wim is ook auteur van kookboeken.
Steven Rosseel
Onderneming:
SD Worx
Steven is Business Development Manager HoReCa/Retail/Franchising/Construction bij sd worx.
Frank De Meulder
Onderneming:
Growzer
Ewout Van Massenhove
Onderneming:
Oats Day Long
In 2018 samen met zijn zus Anse Vanmassenhove de eerste havermoutbar in de Benelux opgericht. Hij zal voornamelijk ondersteuning bieden tot de nieuwe toetreders en jonge concepten die zin hebben om grenzen te verleggen!