Surprise Get Together - Hasselt

Gewoon gezellig samen genieten van food en drinks en uiteraard praten over ons beroep en het reilen en zeilen in de horeca.

Gedelegeerd bestuurder Dimitri Beckers heeft naast het Hassotel ook The Century, C-bar , Bar Bouffe in het Jessa ziekenhuis en Bar Bouffe in het Campus Genk in zijn beheer. Samen goed voor ruim 140 personeelsleden! Binnenkort komt daar nog de horecauitbating van discotheek Versuz bovenop.De chef van het Hassotel , Frank Teunen was de gastheer van dienst.

We werden ontvangen op het rooftopconcept van het hotel. Het leek zowaar alsof we in Ibiza vertoefden. Een flinke binnenkomer was het Binkbier uit Limburg dat we geserveerd kregen .

Na de apero werden we verwacht in jeneverstokerij Wissels. De heer Lu Quintens bracht ons thuis in de echte wereld van de jenever. Een wereld die een pak interessante verhalen en waarheden bevat over het stoken van jenever.

Eens terug op de rooftop van het Hassotel had de chef ons een pak heerlijks voorzien uit de streek.

  • Bonbon van ganzenlever en speculaas
  • Erwtensoepje uit Hasselt
  • Praline van peulvruchten met gerookte Limburgse paling
  • Kroketje van risotto en kalfszwezerik
  • Ossestaart , Limburgse asperges, bianchetti en puree, geserveerd met Ter Dolen Blond
  • Achelse Blauwe met trappist uit Achel

www.hassotel.be

Previous
Previous

Trendtour - Berlijn

Next
Next

Vision 2014 - Gent