Trendtour Hasselt

Samen met Philippe Onclin en 48 enthousiaste leden hebben we er opnieuw een boeiende & leerrijke trendtour van gemaakt!

De ontvangst verliep op een vlot langs de Hasseltse kanaalkom waar Philippe Onclin en onze voorzitter Eric De Wagenaere kort het woord namen. Naast een mooie brochure met het programma werden we bediend met een hapje en een drankje. Lang niet het eerste en het laatste van de dag bleek later.

Op onze toer nam Philippe ons mee doorheen de stad, waar we zowel de klassieke als de nieuwe horeca bezochten.

Chocolatier Boon, La Bottega & Bistro Bottega, L’Aperi Vino, Ogst, Osteria Moretti, Rosch & Wijnbar Dito. Telkens werden we ontvangen door zeer gemotiveerde ondernemers die vol overgave hun product en de ontwikkeling ervan met ons deelden.

Tussen al het creatieve, gedrevene & lekkers door gaf Philippe zijn presentatie over het project QUARTIER BLEU. Een prestigieus project tussen de Hasseltse binnenring en het sfeervolle binnenwater van de kanaalkom.

Nadien, als kers op de taart verkregen we een uitgebreide rondleiding door Yves Smolders in Discotheek VERSUZ.

 Dat Hasselt bruist van ondernemend geweld dat kunnen wij nu alvast bevestigen!

 

Previous
Previous

Een slapeloze nacht in ... Parijs

Next
Next

Workshop digitalisering in de “Back Office” - De Serre