Verslag Concept Restaurant Awards 2016
Carcasse uit Koksijde is de grote overwinnaar geworden van de Concept Restaurant Awards 2016.
Die werden maandag tijdens een prestigieuze gala-avond uitgereikt in de Bourla Schouwburg in Antwerpen, een initiatief van Leaders Club Belgium. Horecamensen uit heel het land stemden Carcasse van bezieler en slager Hendrik Dierendonck op één voor BLVB Boutique (Sint-Martens-Latem) en Le Botaniste (Gent/New York).
De gala-avond maandag in de Bourla Schouwburg – uitgebaat door de mensen achter Felix Pakhuis en ook al jaren trouwe leden van Leaders Club Belgium – duidde aan de hand van een live-stemming Carcasse uit Koksijde aan als laureaat van de vijfde Concept Restaurant Awards. Het restaurant van slager Hendrik Dierendonck treedt met de Gouden Palm zo in de voetsporen van De Superette (Gent). Zilver was er voor BLVB Boutique en Le Botaniste keerde met de Bronzen Palm huiswaarts.
Andere genomineerden waren Würst (Gent/Leuven), Otomat (Antwerpen) en Manhattn’s (Brussel).
Hier de links naar de filmpjes van alle kandidaten.
BLVD Boutique - Carcasse - Le Botaniste - Manhattn's - Otomat - Würst