Masterclass: Blackbox 2
Na het succes in de interesse in het kassa-Black-box-gegeven te Knokke in maart jl bleven sommige leden nog met vragen zitten omtrent het "black-box " gegeven. In Gent kregen we de mogelijkheid om daar verder op in te gaan.
Niemand minder dan Bruno Rouffaer (www.eth.be) gaf ons een perfecte uiteenzetting van de problematiek rond restaurantmanagement.
Onder het motto " wees niet de sigaar van je eigen bedrijf " maakte dhr Rouffaer op een éénvoudige manier duidelijk hoe klein of groot het verschil kan zijn tussen winst of verlies in de hedendaagse horeca.
Voor een meer uitgebreide versie van deze leerzame masterclass kan men via Horecavorming Vlaanderen GRATIS deze FRAPA-curcus volgen (zie bijlage "F.R.A.P.A" voor details) in samenwerking met The European Training House.
Aansluitend werd ons een rondleiding en receptie met heerlijke kleine gerechtjes aangeboden in deze toch wel uitzonderlijke parel van Gent .
Meer over het Sandton Grand Hotel Reylof binnenkort in een aparte nieuwsbrief.